Programma

Gabriëlloop

 

 

 

 

Ook dit jaar ligt onze focus op de recreatieve loper/wandelaar die, indien gewenst, zijn of haar sportief engagement ten dienste stelt van een klas van het Sint-Gabriëlcollege of de lagere school. We herhalen het concept met een interklassencompetitie waarbij iedere klas gedurende een bepaalde tijd zoveel mogelijk rondjes tracht te verzamelen om zo de eer en een prachtige prijs in de wacht te slepen.

Hoe meer deelnemers je kan overtuigen om voor jouw klas te lopen/wandelen, hoe meer ronden je klas zal verzamelen en hoe groter de kans is dat jouw klas met de overwinning zal gaan lopen. Motiveer daarom zoveel mogelijk familieleden, vrienden en kennissen om mee te komen sporten. Of ze nu veel of weinig ronden lopen, snel of traag, alle beetjes helpen! De klas waar na de vooropgestelde tijd het meeste aantal volledige ronden voor gelopen is door de leerlingen en hun sympathisanten, wint!

Wat als u geen leerling van het Sint-Gabriëlcollege kent? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom om deel te nemen en te genieten van de gezellige sfeer en de sportieve uitdaging.

De verschillende eetstandjes en het gelegenheidscafé Den Engel zorgen ervoor dat u voor, tijdens en/of na de fysieke inspanning nog gezellig kan bijpraten met vrienden en oude bekenden.

route lopers

route lopers

route wandelaars

route wandelaars